Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
tanárverő Lákátos Zoltán és Sü
  2008-04-11 19:52:07, péntek
 
  Olvasó: tanárverő Lákátos Zoltán és Süveges Éva-infók
2008-04-11. 11:42

Erdélyi Utcai Általános Iskola-Süveges Éváról pár infó

T. Szerkesztőség!

Süveges Éváról szeretnék pár belső infót közölni önökkel, csak hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy ki is valójában ez a nőszemély, és mi is az igazi célja.

Először is ő nagyon sok éven keresztül csak egy testneveléstanár volt, de akkor is már úgy viselkedett, mintha a felsőbb vezetéshez tartozó személy lenne. Olyanokat megengedett magának, amit még az akkori igazgató se tehetett volna meg, még szembeszállt az akkori igazgató-helyettes szavával is. De erre majd később visszatérek.

A 2007/2008-as tanévben megválasztotta az Önkormányzat (nem a tantestület!!!) az Erdélyi Utcai Általános Iskola és Gimnázium nevű tanintézmény igazgatónőjének, ami - most már tudja mindenki - nagy hiba volt.

Előtte egy bizonyos H. Péter volt ennek az iskolának az igazgatója, aki szívét-lelkét beletéve vezette az intézményt. Szerették a diákok, tanárok egyaránt. Tisztelték őt, és nem azért mert katonás rendet tartott, hanem azért, mert igazságos volt, és értett a diákok nyelvén, bármit meg lehetett vele beszélni.

Süveges Éva:igazgató

--->Feljelentés ellene, egy előző évi kollégája által, aki miatta ment el, mert S. Éva kijelentette, hogy ha a ő lesz az igazgató, az első dolga az lesz, hogy ezt a tanárt kirúgja. Indoka nem lett volna, de megmondta, hogy mindent el fog követni, hogy ne itt tanítson az ő igazgatósági hatalma alatt. Erre nem került sor, a tanár magától elhagyta az intézményt, nem akart ekkora megaláztatásnak a részese lenni. Ez az eset is példája annak, hogy miket megengedett magának. Hozzáteszem, ez a tanár is jóval nagyobb tudással, és szakmai gyakorlattal rendelkezett, mint S. Éva, aki ugyebár CSAK egy tesitanár volt.

--->Testneveléstanár gyakran találkozik azzal az esettel, mikor a diák nem visz testnevelés-ruhát, vagy nincs kedve átöltözni az órára. A diák normális esetben megkapja a büntetését jegy formájában. Igen, normális esetben... De mint minden másra, Süveges Évának erre is különleges formációt talált ki.

A szituáció:A diák nem öltözik át, nincs itt a ruhája, stb... Ellenőrző elkérés szaktanári figyelmeztetés, enyhébb esetben szülői értesítés arról, hogy a fiának/lányának nincsen váltóruhája. De itt még nincs vége... A diák otthonfelejti az ellenörzőjét, mire S. Éva-az akkor még csak testneveléstanár-hazazavarja a diákot tanóra alatt, és még igazolatlan órával is fenyegeti.

Ezt nem teheti meg!Diák nem hagyhatja el az iskolát!A szülő nyugodtan indul el a munkába, abban a hitben, hogy gyermeke az iskolában tanul. És ha történik a diákkal valami, mikor S. Éva parancsait teljesíti éppen?Akkor vajon ki lenne a felelős?Vállalta volna a következményeket?

--->Íme egy példa, hogy mennyire figyelmes, és jó igazgató is ő. Általános iskolás, 13-14 éves kisgyerekek kijutottak az épületből, és egy közeli épület liftjében találták meg őket. A fantáziájukra bízom, mit csinálhattak ott. Aki megtalálta őket, az tudja. A liftet megállították 2emelet között, és élvezték egymás társaságát... A szülők feljelentették az iskolát. Abban a hitben voltak, hogy gyermekeik tanulnak... (Süveges Éva ideje)

--->Ügyelet... A diákoknak minden szünetben ügyelniük kell... Ügyelni diáktársaikra, hogy becsöngetéskor menjenek be az osztályterembe, ne cigizzenek a WC-ben, stb. Az ügyelő diáknak Wc-re menni, enni ideje nem volt. Amikor becsöngetés után ment el WC-re, felelősségre lett vonva, hogy hogy képzeli. Kérdem én:A szünet nem a diákoké?Nem arra van, hogy elvégezzék a dolgaikat, beszélgessenek, reggelizzenek, stb?S. Éva szerint nem. És persze, hogy ebből is megvolt a baj. Természetes, hogy pár gyermek felháborodott azon, hogy saját diáktársa szól rá. Emiatt megvolt a verekedés. Az igazgatónő ismét hibázott.

--->Volt egy szituáció, 2 lánydiák összeverekedett az épületen belül, és S. Éva rendőrségi ügyet indított belőle. Kihallgatta előtte az irodájában a résztvevőket, és az ottlévőket is. A rendőrségnek kiadta az egyik szemtanu adatait, az ő beleegyezése nélkül.

--->És ugye itt a híres L. Zoltán és Hadnagy tanár úr ügye...

Itt is az igazgatónő hibázott, bár amit most leírok, azzal a tanárurat is leírom, de ez az igazság.

A lényeg, hogy Hadnagy tanárúr nem egyszer úgy jött be az intézménybe, hogy alkohol befolyása alatt állt, és így ment be órára tanítani. Szédelgett a folyosón, alig tudott beszélni. S. Éva erről mind tudott, sőt egyszer ő maga jelezte, hogy alkohol szaga van a tanárúrnak. (nem cukorbeteg!)Ilyenkor a helyes eljárás az lenne, hogy megszondáztatja Hadnagy urat, hogy bebizonyosodjon a gyanuja. Nem tette. Ha akkor megteszi, akkor elkerülhető lett volna ez a botrány, és jövőre is maradhatott volna az igazgatói pozicíójában. Szerencsére nem fog maradni.

Egy videóból indult az egész. Több videó van, amiről tud Süveges, de titkol...

--->Tavalyi eset, nem részletezem, bizonyíték nincs, csak a tények: S. Éva, akkori testneveléstanár, és K. László, akkori informatikatanár románca egy iskolai kirándulás során. Egy alkalmas, folytatás nincs.

Ezek csak töredékei annak, ami ennek a nőnek a rovásán van. A mostani ügy miatt, mióta ez történt (L. Zoltán - Hadnagy), megváltozott az iskolában minden. S. Éva mindent megtesz azért, hogy jó igazgatónak tűnjön, mindent megtenne azért, hogy ebben a pozíciójában maradjon. Több fegyelmi tárgyalás van a nyakán, abban a hitben élve, hogy ha most megmutatja, hogy igenis szigor van ebben az intézményben, akkor talán megkegyelmeznek neki, és kap még egy esélyt. Hát ne kapjon!Ezt előre lehetett tudni, hogy egy tesitanár nem alkalmas igazgatói posztra!!!Valamilyen szinten érzi a vesztét, mert elkezdte kifúrni azokat az embereket, legyen az tanár, vagy diák, akiben érizi azt, hogy letaszíthatja a "trónjáról". Rágalmaz tanárt, diákot, csakhogy magát mentse. Másra akarja terelni a felelősséget, a figyelmet, hogy ne vele legyen elfoglalva a média, és addig ő furakszik tovább, hogy jövőre folytathassa romboló magatartását.

Azért írtam ezt le, mert szeretném/szeretnénk, ha vége lenne ennek a botránkoztató magatartásnak, amit megenged magának ez a nő. Ennek az igazságtalanságnak véget kell hogy vessen valaki!

XY

Kapcsolódó cikkek:

Börtönnel fenyegeti Hadnagy tanár urat a zsidó igazgatónő - itt a lakcíme + 2 olvasó

A TV2-n folytatódik a Lakatos Zutyó-ügy - bicskanyitogató riportok

Mohácsi Erzsébet is belerondított a nyóckeres tanárverésbe - pofátlanul uszít

Frissítve: Vascsővel ütötte-verte idős tanárát a 16 éves cigó, fajtársai bíztatták

http://kuruc.info/r/1/23510/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következményeket, testneveléstanár, informatikatanár, igazgatónőjének, megaláztatásnak, megszondáztatja, bicskanyitogató, megkegyelmeznek, bebizonyosodjon, összeverekedett, megválasztotta, beszélgessenek, osztályterembe, feljelentették, figyelmeztetés, becsöngetéskor, felháborodott, magatartásnak, otthonfelejti, belerondított, megállították, reggelizzenek, botránkoztató, letaszíthatja, szerkesztőség, fantáziájukra, diáktársaikra, ellenörzőjét, önkormányzat, beleegyezése, megváltozott, tanintézmény, gyakorlattal, szembeszállt, rendelkezett, intézményben, igazi célja, testneveléstanár volt, felsőbb vezetéshez, akkori igazgató, diákok nyelvén, első dolga, tanárt kirúgja, tanár magától, részese lenni, tesitanár volt, diák normális, büntetését jegy, diák otthonfelejti, diákot tanóra, szülő nyugodtan, iskolában tanul, Lákátos Zoltán, Süveges Éva-infók, Erdélyi Utcai Általános Iskola-Süveges Éváról, Süveges Éváról, Erdélyi Utcai Általános Iskola, Süveges Éva, Süveges Évának, Lakatos Zutyó-ügy, Mohácsi Erzsébet,
erdelyi (#1)   2008-04-23 22:46:50
Van ilyen tanár valahol mint Süveges Éva!? Kioktatja kollégáit, a diákokat, a szülőket. Semmibe veszi az írott és íratlan szabályokat, úgy gondolja, hogy azokból rá semmi nem vonatkozik. Kihasználja a nyugdíjas kollégáit, terror alatt tartva spiclikké teszi őket egymás ellenére. Szövetségeseket keres a roma tanárok között. Trükkös kompenzációval igyekszik megnyerni néhány kaméleont, az elutasítóknak jaj, hamar talál hibát és jöhet a fegyelmi. A rosszindulat, a kegyetlenkedés, a káröröm vezérli minden napját Süveges Évának! Tudni kell azt is, hogy nemrég még szakszervezeti vezetőként tette a szépet és lám-lám ki lakozik benne!! Képviselő hölgyek és urak ott az Önkormányzatban: milyen háttere lehet egy ilyen gonosz és alantas "ember" kinevezésének?!? Ennyit érdemel 8-ker diákja és pedagógusa?!?
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Png virág  Gonosz démon-álarc  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy bizonyos határt  Png csokor  Lóhere  Facebookon kaptam  Adakozás  Fekete-erdő desszert  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Szívem  Szép álmokat!  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Próbálj meg ...  Esti kép  A kételkedés kezelése  Hazára minden embernek szükség...  Mai harmónia kártyám  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Julian Brass gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png kutya  Bounty krémes  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mindig jusson idő nevetni  Szívem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Örülök, hogy látlak!  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Szép álmokat!  Radikális szeretet  Png virág  Png férfi  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nem tudhatod  Png nő  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam Krisztinától  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png csokor  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Albert Einstein gondolata  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Idő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  képre írva 
Bejegyzés Címkék
igazi célja, testneveléstanár volt, felsőbb vezetéshez, akkori igazgató, diákok nyelvén, első dolga, tanárt kirúgja, tanár magától, részese lenni, tesitanár volt, diák normális, büntetését jegy, diák otthonfelejti, diákot tanóra, szülő nyugodtan, iskolában tanul, diákkal valami, közeli épület, fantáziájukra bízom, liftet megállították, szülők feljelentették, hitben voltak, diákoknak minden, ügyelő diáknak, igazgatónő ismét, épületen belül, rendőrségnek kiadta, egyik szemtanu, igazgatónő hibázott, helyes eljárás, igazgatói pozicíójában, videóból indult, iskolai kirándulás, iskolában minden, pozíciójában maradjon, hitben élve, botránkoztató magatartásnak, zsidó igazgatónő, nyóckeres tanárverésbe, következményeket, testneveléstanár, informatikatanár, igazgatónőjének, megaláztatásnak, megszondáztatja, bicskanyitogató, megkegyelmeznek, bebizonyosodjon, összeverekedett, megválasztotta, beszélgessenek, osztályterembe, feljelentették, figyelmeztetés, becsöngetéskor, felháborodott, magatartásnak, otthonfelejti, belerondított, megállították, reggelizzenek, botránkoztató, letaszíthatja, szerkesztőség, fantáziájukra, diáktársaikra, ellenörzőjét, önkormányzat, beleegyezése, megváltozott, tanintézmény, gyakorlattal, szembeszállt, rendelkezett, intézményben, igazgatósági, pozicíójában, tanárverésbe, felelősséget, résztvevőket, rendőrségnek, kijelentette, folytathassa, magatartását, felelősségre, csinálhattak, pozíciójában, hozzáteszem, részletezem, megengedett, kihallgatta, igazgatónak, intézménybe, elkerülhető, szerencsére, természetes, hazazavarja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.